Pravno obvestilo
Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu www.galerija-robin.si
Če ni navedeno drugače, so pravice vseh vsebin na tej spletni strani v lasti podjetja NINA KOZAR S.P. PE GALERIJA ROBIN
Spletno mesto smo oblikovali z namenom omogočiti splošne informacije o podjetju NINA KOZAR S.P. PE GALERIJA ROBIN
NINA KOZAR S.P. PE GALERIJA ROBIN se bo trudil zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svoji strani, vendar uporabnike opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. NINA KOZAR S.P. PE GALERIJA ROBIN si pridružujeta pravico, da kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino te spletne strani.
Vsako kopiranje, razmnoževanje, javno objavljanje ali predvajanje brez predhodnega pisnega dovoljenja NINA KOZAR S.P. PE GALERIJA ROBIN je prepovedano, razen kadar gre izključno za osebno rabo in nekomercialne ali izobraževalne namene, kjer pa je potrebno ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah.
V primeru obstoja povezav na druge spletne strani, iz spletne strani www.galerija-robin.si, ki niso v nikakršni povezavi s spletno stranjo www.galerija-robin.si. Podjetje NINA KOZAR S.P. PE GALERIJA ROBIN ne more jamčiti točnosti vsebine katerekoli spletne strani in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin spletne strani, za katero nudi referenco ali povezavo. Podjetji ne prevzemata nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.